Betrokken in betrouwbaar medewerkersonderzoek

Inzetten PMO wordt stuk eenvoudiger

11 januari 2018

Met het tekenen van een partnerovereenkomst slaan Otherside at Work (voorheen Empirion) en SKB de handen ineen om het inzetten van PMO’s een stuk eenvoudiger te maken. Want voorkomen blijft beter dan genezen, of het nu gaat om het voorkomen van burn-out of om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden.

Partnership SKB en Otherside at Work

Van Links naar rechts: Robert van Gils (Otherside at Work), Roel van der Sanden (Otherside at Work), Diederik Benders (Otherside at Work), Lyan Dijkstra (SKB) en Erik de Kimpe (SKB).

Hoe gaat dit in zijn werk?

Ben je als organisatie aangesloten bij Otherside at Work? Dan kun je nu eenvoudig een PMO uitvoeren, vanuit de Xpert Suite (het bedrijfsgezondheidsplatform van Otherside at Work). Medewerkers worden vanuit hier uitgenodigd voor een PMO dat aansluit bij hun werkomstandigheden, met de vragenlijsten van SKB. Meteen na het invullen ontvangen de medewerkers een terugkoppeling van hun resultaten in een persoonlijk adviesrapport. Dit rapport wordt automatisch ook gearchiveerd in het medisch dossier zodat de bedrijfsarts deze kan raadplegen. Tevens kan de medewerker meteen een afspraak inplannen in de agenda van de bedrijfsarts.
Met deze werkwijze worden de barrières geslecht en kun je als organisatie echt werk maken van preventie!

Otherside at Work is leverancier van het bedrijfsgezondheidsplatform Xpert Suite (VerzuimXpert). De Xpert Suite, waar inmiddels ruim 600.000 medewerkers op zijn aangesloten, biedt grote werkgevers, arbo-dienstverleners, bedrijfsartsennetwerken, inkomens schadelastbeheersers en interventiebedrijven een totaaloplossing die zich kenmerkt door de hoge mate van flexibiliteit, integreerbaarheid, gebruiksgemak en veiligheid. 

Neem voor meer informatie contact op met Erik de Kimpe via 020 462 7883 of projecten@skb.nl.