Betrokken in betrouwbaar medewerkersonderzoek

Veerkracht

De markt verandert continu, de economie trekt aan en het wordt steeds belangrijker om een wendbare en innovatieve werkgever te zijn. Dat vraagt veerkracht van het management en van medewerkers. Veerkracht is de capaciteit om met veranderingen en tegenslagen om te gaan. Je kunt het vergelijken met tegen een berg op fietsen: het vraagt extra inspanning en kan tegelijkertijd uitdagend zijn en plezier geven als je de top hebt bereikt.

De veerkracht vragenlijst is in te zetten als een individuele test voor medewerkers met persoonlijke feedback en advies, of als aanvulling op het medewerkersonderzoek. De onderwerpen Focus, Optimisme en Wendbaarheid, zijn bijvoorbeeld erg geschikt om toe te voegen aan de VBBA.

Positieve psychologie

Rabobank ontwikkelde deze vragenlijst die gebaseerd is op de positieve psychologie en opgebouwd uit 6 elementen: Fit en vitaal, Kalmte, Focus, Optimisme, Hulp en waardering en Wendbaarheid. 

Wil je ook eens zien hoe de veerkracht vragenlijst er uit ziet?

Vraag vrijblijvend een demonstratiecode aan bij een van onze adviseurs via projecten@skb.nl en ontdek hoe de test eruit ziet. Na het invullen ontvang je een persoonlijk advies.