Betrokken in betrouwbaar medewerkersonderzoek

TeamUP: de interactieve verbetertool

In de praktijk merken we een grote bereidwilligheid van medewerkers en leidinggevenden om met de resultaten uit het medewerkeronderzoek aan de slag te gaan. Het blijkt uitdagend om te zien waar je goed scoort en waar nog aandachtspunten liggen. Maar de realiteit is ook dat dit moet gebeuren naast een volle portefeuille met andere activiteiten en verplichtingen.

Hoe zet je de resultaten nou eenvoudig om in concrete verbeteracties? En hoe kom je écht in dialoog met elkaar over de thema's die beter moeten? Onze interactieve verbetertool TeamUP biedt de oplossing.

Eenvoudig een plan van aanpak maken

Met TeamUP gaat het  team of de afdeling aan de slag met de onderzoekresultaten, bijvoorbeeld in een werkoverleg. Door samen door de resultaten te “scrollen”, zie je gelijk op welk thema het team goed of slecht scoort. Vervolgens selecteer je de onderwerpen waar je mee aan de slag wilt. TeamUP neemt deze automatisch op in het plan van aanpak. Bovendien geeft de tool suggesties hoe je op elk geselecteerd thema kan verbeteren.
Details bekijk je alleen als het team dat belangrijk vindt.

Plan van aanpak TeamUP

Nieuw: best practices

Voor managers en HR professionals hebben we een nieuwe functie ontwikkeld in TeamUP. Met de optie "overzicht scores", kun je nu eenvoudig op zoek gaan naar de best practices binnen jouw eigen organisatie. Heel effectief, want collega's kunnen beter van elkaar leren dan van mooie theorieën. Zo maak je de organisatie sterker.

Overzicht scores TeamUP

Hier zie je de scores van diverse teams in één overzicht.

Meer weten?

Download de informatiefolder of neem contact op met een van onze adviseurs via projecten@skb.nl of 020-4627890.