Medewerkers

Bij SKB werken medewerkers met veel ervaring en divers geschoold in o.a. A&O psychologie, bedrijfskunde, veranderkunde, arbeid & gezondheid, statistiek, epidemiologie en ICT. Deze kennis en ervaring zetten we vanaf het begin in om van jouw medewerkersonderzoek een succes te maken. 

Klanten geven SKB gemiddeld een 8,5 voor de kennis en vaardigheden van onze medewerkers.

Klanttevredenheidsonderzoek, SKB
 

Het is mijn uitdaging om een medewerkersonderzoek zo in te richten dat de resultaten aansluiten bij het doel dat een organisatie met het onderzoek beoogt. Ik denk graag mee over de vertaling van de onderzoeksresultaten naar een aanpak die tot verbetering leidt en over manieren om medewerkers hierbij te betrekken.

Joke Koster

Senior adviseur en A&O deskundige

Als adviseur help ik mensen in organisaties (en daarmee ook organisatie-onderdelen) beter te functioneren. Ik krijg energie van het samen met mensen werken aan oplossingen voor allerlei vraagstukken op het gebied van gezond en vitaal werken en het goed organiseren van het werk.

Astrid Ridderbos

Senior adviseur Arbeid en Organisatie
Esther van Berlo - Analist

SKB streeft ernaar om hoogwaardige rapportages af te leveren. In mijn werk als analist draag ik daar graag aan bij.

Esther van Berlo

Analist

Informatisering, ofwel het automatiseren van bedrijfsprocessen en digitaliseren van informatiestromen, is tegenwoordig onmisbaar in een efficiënt werkende organisatie. Als ICT specialist bij SKB is het mijn taak om dit zo optimaal mogelijk te laten werken.

Twan Kennis

ICT specialist, Security Officer, FG

Een medewerkersonderzoek is voor mij succesvol als medewerkers, leidinggevenden en HR concrete handvatten krijgen om het functioneren van teams te verbeteren. Daarvoor zet ik mijn ervaring met onderzoek, statistiek en (project)management graag in.

Lyan Dijkstra

Directeur

Ik ben medeverantwoordelijk voor de externe communicatie van SKB. Een hele leuke functie waar ik veel creativiteit in kwijt kan.

Jorien Dousma

Adviseur en projectleider communicatie

In mijn rol als analist is het belangrijk om de juiste analyses te maken, én om deze zo vorm te geven dat ze inzichtelijk zijn en aanzetten tot verbetering.

Maarten Duijnmayer

Senior Analist

Als voormalig postdoctoraal onderzoeker heb ik ruime ervaring met uiteenlopende vormen van onderzoek en data-analyse. Ik zet deze kennis graag in om een zo accuraat en compleet mogelijk overzicht van de situatie in de organisatie te geven.

Roos Houtkamp

Analist

Het best mogelijke uit de mens weten te halen, daar ligt mijn drive. Samen met organisaties op zoek gaan om bevlogenheid, betrokkenheid en vitaliteit onder medewerkers te bevorderen en daarbij risico’s te minimaliseren. Medewerkersonderzoek biedt een mooi uitgangspunt om dit te kunnen bereiken.

Erik de Kimpe

Senior Adviseur

Met het toekennen van cijfers aan verschillende onderwerpen hoop ik de klant meer inzicht te geven in het bedrijf en nuttige informatie te bieden als ondersteuning bij belangrijke beslissingen.

Elena Basilico

Datamanager en Analist

Ik werk graag met cijfers en ik hou van een actuele, accurate boekhouding en dito rapportages. Bij SKB krijg ik de vrijheid en de verantwoordelijkheid om dit te realiseren.

Patricia Kooiman

Financiële administratie en Officemanagement

Ik geniet ervan als slimme analyses leiden tot veranderingen waar zowel de medewerkers als de organisatie beter van worden.

Jan Prins

Oprichter SKB

Wanneer alles wordt gedaan om de respons te helpen en het momentum tijdens en na het onderzoek te behouden, dan merk je dat er iets klikt. De medewerkers worden op de juiste manier bij het proces betrokken. Het is voor mij een groot plezier om hier aan mee te werken."

Sjors Riemslag

Analist