Medewerkers

Bij SKB werken medewerkers met veel ervaring en divers geschoold in o.a. A&O psychologie, bedrijfskunde, veranderkunde, arbeid & gezondheid, statistiek, epidemiologie en ICT. Deze kennis en ervaring zetten we vanaf het begin in om van jouw medewerkersonderzoek een succes te maken. 

Klanten geven SKB gemiddeld een 8,2 voor de kennis en vaardigheden van onze medewerkers.

Klanttevredenheidsonderzoek 2016, SKB
 

Met het toekennen van cijfers aan verschillende onderwerpen hoop ik de klant meer inzicht te geven in het bedrijf en nuttige informatie te bieden als ondersteuning bij belangrijke beslissingen.

Elena Basilico

Datamanager en Analist
Esther van Berlo - Analist

SKB streeft ernaar om hoogwaardige rapportages af te leveren. In mijn werk als analist draag ik daar graag aan bij.

Esther van Berlo

Analist

Een medewerkersonderzoek is voor mij succesvol als medewerkers, leidinggevenden en HR concrete handvatten krijgen om het functioneren van teams te verbeteren. Daarvoor zet ik mijn ervaring met onderzoek, statistiek en (project)management graag in.

Lyan Dijkstra

Directeur

Ik vind het belangrijk om de ICT faciliteiten van SKB werkend en up to date te houden en zet mij graag in om te onderzoeken waar innovatie mogelijk is.

Bart Gorree

ICT werkplekbeheer

Ik ben medeverantwoordelijk voor de externe communicatie en marketing van SKB. Een hele leuke functie waar ik veel creativiteit in kwijt kan.

Jorien Dousma

Medewerker communicatie en projectleider

In mijn rol als analist is het belangrijk om de juiste analyses te maken, én om deze zo vorm te geven dat ze inzichtelijk zijn en aanzetten tot verbetering.

Maarten Duijnmayer

Senior Analist

Het is een uitdaging voor mij om elke unieke klantvraag om te zetten in een op maat gemaakte oplossing. Daarbij laat ik me niet weerhouden door vastomlijnde kaders, maar zoek ik creatief naar de beste werkwijze.

Anouschka Holten

Senior adviseur

Als voormalig postdoctoraal onderzoeker heb ik ruime ervaring met uiteenlopende vormen van onderzoek en data-analyse. Ik zet deze kennis graag in om een zo accuraat en compleet mogelijk overzicht van de situatie in de organisatie te geven.

Roos Houtkamp

Analist

Het best mogelijke uit de mens weten te halen, daar ligt mijn drive. Samen met organisaties op zoek gaan om bevlogenheid, betrokkenheid en vitaliteit onder medewerkers te bevorderen en daarbij risico’s te minimaliseren. Medewerkersonderzoek biedt een mooi uitgangspunt om dit te kunnen bereiken.

Erik de Kimpe

Senior Adviseur

Mijn specialisatie ligt op het gebied van de aanpak van werkdruk, werkstress en agressieproblematiek. Als adviseur zet ik mij graag in om zowel de organisatie als geheel, als de medewerkers optimaal te laten functioneren.”

Elise van der Kooij

Adviseur

Ik werk graag met cijfers en ik hou van een actuele, accurate boekhouding en dito rapportages. Bij SKB krijg ik de vrijheid en de verantwoordelijkheid om dit te realiseren.

Patricia Kooiman

Financiële administratie en Officemanagement
Kirsten Korswagen - Datamanager en Analist

De analyses die wij maken en leveren, vertegenwoordigen de stem van de medewerkers binnen organisaties. Dit kan bijdragen aan een gezond bedrijf met vitale medewerkers. Hier zet ik mij graag voor in.

Kirsten Korswagen

Datamanager en Analist

Ik geniet ervan als slimme analyses leiden tot veranderingen waar zowel de medewerkers als de organisatie beter van worden.

Jan Prins

Directeur

Als adviseur help ik mensen in organisaties (en daarmee ook organisatie-onderdelen) beter te functioneren. Ik krijg energie van het samen met mensen werken aan oplossingen voor allerlei vraagstukken op het gebied van gezond en vitaal werken en het goed organiseren van het werk.

Astrid Ridderbos

Senior adviseur Arbeid en Organisatie

Wanneer alles wordt gedaan om de respons te helpen en het momentum tijdens en na het onderzoek te behouden, dan merk je dat er iets klikt. De medewerkers worden op de juiste manier bij het proces betrokken. Het is voor mij een groot plezier om hier aan mee te werken."

Sjors Riemslag

Analist

Onze klanten hebben verschillende wensen en behoeftes. Ik hecht er waarde aan om vanuit dit oogpunt een advies op maat te geven.

Geeta Sewgobind

Junior Projectleider
Bezoekadres

Entrada 501
1114 AA Amsterdam

020 - 462 7890
projecten@skb.nl

Postadres

Postbus 12354
1100 AJ Amsterdam

Bekijk ons op LinkedIn