Betrokken in betrouwbaar medewerkersonderzoek

Workshop op congres HRM in de Zorg: ervaring met Pulse-onderzoek

31 augustus 2017

Onder de titel “Vinger aan de pols” loopt er dit jaar een praktijkproef van SKB bij het Elkerliek ziekenhuis. Vier teams van EZ vullen frequente, beknopte tussentijdse evaluatiemetingen in. Dit geeft inzicht in de voortgang van de plannen van aanpak, maar brengt ook weer nieuwe punten naar voren om met elkaar in dialoog te blijven. Want daar zit de crux: om van plan naar realisatie te komen. Dialoog voeren over de dingen waar het om draait.

Het project mag zich binnen het ziekenhuis verheugen op grote belangstelling van niet alleen de leidinggevenden en hun teams, maar ook van hun managers en bij de teams betrokken P&O-medewerkers. Het gaat namelijk vooral over normen en waarden, hoe je met elkaar omgaat, om integriteit en respect hebben voor elkaars mening, om open staan voor verandering en voor het “openbreken” van de cultuur binnen teams.

Op het congres HRM in de Zorg op 19 september 2017 delen Mark Varekamp (Elkerliek ziekenhuis) en Jan Prins (SKB) hun inzichten over de succesfactoren en de valkuilen van de verschillende varianten van Pulse-onderzoek.
Bekijk hier het programma: https://www.hrmindezorg.nl/programma/.

50 euro SKB relatiekorting

Wil je gebruik maken van de SKB relatiekorting van 50 euro? Stuur een bericht naar projecten@skb.nl. Je betaalt dan € 245 om deel te nemen aan het congres, i.p.v. € 295 (excl. btw). Bovendien kun je de 2e en 3e persoon van dezelfde organisatie gratis meenemen.