Betrokken in betrouwbaar medewerkersonderzoek

50 % korting op medewerkersonderzoek met de ESF-subsidie duurzame inzetbaarheid

13 april 2016

ESF

Sinds 2014 kunnen organisaties jaarlijks ESF-subsidie aanvragen bij het Ministerie van SZW, om duurzame inzetbaarheid te stimuleren. Zo kunnen medewerkers nu en in de toekomst, gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk zijn. Het medewerkersonderzoek van SKB komt in aanmerking voor deze 'subsidie duurzame inzetbaarheid'. Hiermee kun je tot 50% korting krijgen! Ideaal voor organisaties die graag een onderzoek in willen zetten als begin van hun verbetertraject.

SKB biedt geheel kosteloos ondersteuning aan bij het aanvragen van de ESF subsidie en het opstellen van een passend projectplan. Schroom niet om onze hulp te vragen. Vorig jaar is 86% van de 2400 subsidie aanvragen positief toegekend. Wanneer de subsidie niet wordt toegekend, is er uiteraard geen verplichting tot afname van het onderzoek en berekenen we geen kosten.

Interesse?

Neem contact op met onze ESF-adviseur Elise van der Kooij, via telefoonnummer 020-560 70 45 of email projecten@skb.nl. Wij kunnen ook vrijblijvend langskomen om de mogelijkheden te bespreken. Wacht niet te lang, want de plannen moeten in oktober 2016 ingediend worden bij het ESF.