Betrokken in betrouwbaar medewerkersonderzoek

Doe Het Zelf een succes: 5000 deelnemers in het eerste jaar

20 oktober 2016

“Het allerleukste vind ik dat mijn eigen logo op de welkomstpagina staat.” Dat is een reactie die we van meerdere zelfstandige bedrijfsartsen horen, als ze met de Doe Het Zelf (DHZ) variant van het medewerkersonderzoek van SKB gaan werken. “Je onderstreept je eigen professionaliteit als je met een kwaliteitsinstrument werkt en dat dan ook nog onder je eigen logo aanbiedt”.

Zelfstandig je eigen medewerkersonderzoek starten

SKB’s Doe Het Zelf benadering slaat aan. Niet alleen bij zelfstandige bedrijfsartsen, maar ook bij arbodiensten die een kwaliteitsslag willen maken met hun Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Nog geen jaar na de introductie van de DHZ variant hebben al 5000 medewerkers op deze manier een PMO afgerond. Het grote voordeel is dat de bedrijfsarts / arbodienst op elk gewenst moment, voor elke klant, zelf een medewerkersonderzoek kan starten, zonder tussenkomst van SKB. Je kunt 30 medewerkers uitnodigen om de vragenlijst in te vullen, maar dat kunnen er ook 100 zijn of één enkele persoon. Erg makkelijk in gebruik dus, tegen lage kosten. Ook leuk: alle medewerkers ontvangen een eigen persoonlijk adviesrapport met verbeteradviezen en tips!

Meer weten?

Wil je meer weten over de Doe Het Zelf werkwijze voor professionals, klik hier voor de informatiefolder of neem contact op met een van onze adviseurs.