Betrokken in betrouwbaar medewerkersonderzoek

Pulse-onderzoek

Met Pulse onderzoek kunnen alle betrokkenen uit de organisatie zelfstandig kleine onderzoeken uitzetten. Zonder tussenkomst van SKB. Zo kunnen teams eenvoudig aan de slag met de thema’s die het team bezighoudt en kunnen bijvoorbeeld HR adviseurs Pulse gebruiken om beleid te verbeteren.
Pulse onderzoek is volledig AVG proof.

Wat kan ik allemaal met Pulse onderzoek?

De mogelijkheden zijn onbeperkt. Graag denken onze adviseurs met je mee hoe je de Pulse tool in jouw organisatie het beste kan gebruiken. We zetten de meest voorkomende vormen voor je op een rij.

Teamonderzoek
Met teamonderzoek zet het team zelfstandig kleine onderzoeken uit. De resultaten zijn na afloop meteen beschikbaar in de vorm van heldere grafieken. Zo weet het team precies hoe het ervoor staat en waar zij verder mee aan de slag kunnen.

Team-brainstorm
Zet Pulse in voor een team-brainstorm. Zo haal je gemakkelijk suggesties op voor verbetering. Bovendien stimuleert het de creativiteit van de medewerkers.

Voorbeeld Pulse onderzoek

Haal eenvoudig suggesties op voor verbetering.

Thema check
Met een thema check kun je (beleidsmatig) aan de slag met thema’s die actueel zijn. Bijvoorbeeld door een paar vragen uit te zetten over flexwerken of door te inventariseren hoe de regelingen voor mantelzorg beter kunnen.

Vinger aan de pols
Om continue te verbeteren is het belangrijk om de verbeteracties die je hebt doorgevoerd ook te blijven evalueren en, indien nodig, bij te stellen. Vinger aan de pols houden dus!

Poll
Een poll zorgt voor interactie en laat het thema leven. Leuk als je bijvoorbeeld een gezondheidsweek organiseert.

Dialoog

Pulse bevordert de dialoog tussen medewerkers. Met kleine onderzoeken haal je snel informatie op en vervolgens ga je met elkaar in gesprek over wat goed gaat en wat beter kan. In de praktijk blijkt dat eigen verantwoordelijkheid hierdoor gestimuleerd wordt en medewerkers zich gehoord voelen en betrokken raken. 

Leer in drie minuten waarom ze bij het Elkerliek ziekenhuis zo enthousiast zijn over Pulse onderzoek.