Betrokken in betrouwbaar medewerkersonderzoek

Pulse-onderzoek

Met Pulse onderzoek kun je zelfstandig aan de slag, zo vaak je wilt, zonder tussenkomst van SKB. Weet je als teamleider bijvoorbeeld dat er binnen jouw team problemen zijn met de taakverdeling? Start dan gelijk met een onze Pulse tool voor Teamonderzoek. Wil je als HR adviseur een beleidsthema checken binnen de organisatie? Doe dan een Thema check. Wil je de verbeteracties die je hebt doorgevoerd ook blijven evalueren en, indien nodig, bij stellen? Ook dat kan eenvoudig met Pulse (vinger aan de pols).
De Pulse tool is volledig AVG proof.

Teamonderzoek
Met teamonderzoek zet het team zelfstandig kleine onderzoeken uit met Pulse. De resultaten zijn na afloop meteen beschikbaar in de vorm van heldere grafieken. Zo weet het team precies hoe het ervoor staat en waar zij verder mee aan de slag kunnen.

Vinger aan de pols
Om continue te verbeteren is het belangrijk om de verbeteracties die je hebt doorgevoerd ook te blijven evalueren en, indien nodig, bij te stellen. Vinger aan de pols houden dus! Dit kan zowel op organisatie- als op teamniveau.

Thema checks
Met een thema check kun je (beleidsmatig) aan de slag met thema’s die actueel zijn. Bijvoorbeeld door als HR adviseur een paar vragen uit te zetten over flexwerken of door te inventariseren hoe de regelingen voor mantelzorg beter kunnen.

Dialoog

Pulse bevordert de dialoog tussen medewerkers. Met kleine onderzoeken haal je snel informatie op en vervolgens ga je met elkaar in gesprek over wat goed gaat en wat beter kan. In de praktijk blijkt dat eigen verantwoordelijkheid hierdoor gestimuleerd wordt en medewerkers zich gehoord voelen en betrokken raken. 

Leer in drie minuten waarom ze bij het Elkerliek ziekenhuis zo enthousiast zijn over Pulse.