Betrokken in betrouwbaar medewerkersonderzoek

Met Pulse-onderzoek krijgen teams of afdelingen het heft in handen om zelf korte onderzoekjes te doen. Pulse-onderzoek laat zich in twee woorden beschrijven: Simpel, het team heeft in een half uur een eerste onderzoek uitgezet, en Krachtig, omdat het precies gaat over wat het team bezig houdt. Want elk team is uniek en heeft zijn eigen dynamiek.

Twee voorbeelden

Hou bijvoorbeeld na een medewerkersonderzoek een vinger aan de pols en onderzoek of de actiepunten die het team heeft opgepakt ook geleid hebben tot betere cijfers. Of doe een inventarisatierondje over een thema dat nu binnen de groep leeft. Bij het volgende teamoverleg kun je de uitkomst bespreken en komt het team sneller tot de kern van de zaak. 
Zomaar twee voorbeelden waarvoor je Pulse-onderzoek van SKB kunt gebruiken. Want als er steeds vaker een beroep wordt gedaan op de teams om samen “de klus te klaren”, wil je als team wel weten hoe je er voor staat. To the point, en gericht op de thema’s die in jouw team leven. 

Snel en eenvoudig te gebruiken

Eenvoud is kenmerk van het ware. Dat is het uitgangspunt van Pulse-onderzoek. Binnen een half uur heb je samen met je team je eigen onderzoek uitgezet met de vragen die jullie zélf hebben geformuleerd (of belangrijk vinden). De resultaten krijg je direct teruggekoppeld in de vorm van heldere grafieken. Zo weet je precies hoe je team ervoor staat en waar jullie verder mee aan de slag kunnen.

Leer in drie minuten waarom ze bij het Elkerliek ziekenhuis zo enthousiast zijn over deze vorm van kort-cyclisch onderzoek.

Techniek en veiligheid

Pulse maakt gebruik van beveiligde internet technologie en kan gebruikt worden op alle gangbare PC’s, smartphones en tablets. De data staan op een server in Nederland en daarbij worden geen persoonsgegevens opgeslagen. Dat is wel zo veilig.