Betrokken in betrouwbaar medewerkersonderzoek

Arbodiensten en andere professionals

Wij werken veel samen met arbodiensten, adviesbureaus of zelfstandige professionals die werkgevers en werknemers begeleiden om vitaal en gezond te zijn. Met behulp van onze vragenlijsten bied je als professional een gevalideerd medewerkersonderzoek voor preventiebeleid, keuringen, inventarisatie van gezondheid, arbeidsomstandigheden en verzuimbegeleiding.

SKB kan alle algemene arbeidsrisico's en gezondheids- en welzijnsaspecten onderzoeken die in een organisatie spelen. Denk aan BRAVO (leefstijl), gezondheidsklachten, werkdruk en stress en ongewenste omgangsvormen.

Met het medewerkersonderzoek van SKB voldoe je aan de eisen die de Arbowet stelt, zoals het PAGO/PMO, RI&E of PSA onderzoek. 

PAGO en PMO

SKB verzorgt het vragenlijstonderzoek wat bij een Preventief medisch onderzoek wordt ingezet. In overleg kunnen we de vragenlijst zo samenstellen, dat medewerkers alleen vragen krijgen die voor hen van belang zijn.

Zelf medewerkersonderzoek uitvoeren met Basis Doe Het Zelf

Werk je bij een arbodienst of ben je een professional met geheimhoudingsplicht, dan bieden wij je de mogelijkheid om tegen lage kosten hoogwaardig onderzoek te doen. Hierbij maak je gebruik van de vragenlijsten en benchmarks van SKB. Door zelf de inlogcodes te verstrekken aan de medewerkers bespaar je ons werk en jezelf de kosten. Zo doe je gemakkelijk en betrouwbaar Preventief Medisch Onderzoek of Werkvermogenonderzoek.
Voor meer informatie, download de Informatiefolder Doe Het Zelf op deze pagina (onder Meer weten) of neem contact met ons op.

SKB verzorgt onder andere medewerkersonderzoek voor...

 

Medewerkersonderzoek Arbo Unie
 
Medewerkersonderzoek De Bedrijfspoli
 
 Medewerkersonderzoek Vechtstad Consultancy
 

Medewerkersonderzoek Rienks Arbodienst   

 

 

 

Bekijk case

                                                               

 
Medewerkersonderzoek Zorg van de Zaak
Medewerkersonderzoek ProCompagny