Betrokken in betrouwbaar medewerkersonderzoek

Dashboard

Om snel inzicht te krijgen in hoe jouw organisatie ervoor staat, kunnen de resultaten uit afdelingsrapporten (of eventueel andere analyses) worden ontsloten in een digitaal dashboard. Dashboards worden op maat gemaakt aan de hand van de wensen in de organisatie. 

De knoppen bovenin geven de mogelijkheid om te selecteren voor welke groepen de resultaten moeten worden uitgesplitst. Met de knoppen onder in het scherm kun je het onderwerp selecteren waarvan je de resultaten wilt zien. In dit fictieve voorbeeld blijkt dat de betrokkenheid van de medewerkers het hoogst is bij Locatie Breedeweg en het laagst bij de Locatie Hoefslag. 

Nieuwsgierig? Probeer het dashboard hieronder zelf!

Interactief

Met SKB's Dashboard kunnen management en directie op interactieve wijze de resultaten van de organisatie inzien. Door te klikken op een bedrijfsonderdeel, kan hier op ingezoomd worden.

Cirkeldiagram

In het cirkeldiagram wordt telkens de verdeling gegeven van medewerkers die “koploper” zijn (cijfer 7 of hoger, groen) een vijf of lager hebben (rood) of daar tussenin zitten (blauw). Door met de muis een groep in het staafdiagram aan te wijzen, worden die cijfers getoond. Zo kun je door de resultaten 'scrollen' en snel de aandachtsgroepen detecteren.

Link naar bedrijfsresultaten

In een dashboard kunnen ook aanvullende gegevens worden opgenomen zoals productiviteit, klanttevredenheid of HRM kengetallen zoals verzuim en verloop.